Butik & Café

I billetsalget i den gamle vandmølle finder du Odder Museums hyggelige butik og café.

I vores billetsalg, som du finder i den gamle vandmølle, finder du også vores museumsbutik og hyggelige café.

Butikken har verdens største udvalg af lokalhistoriske bøger om Odderegnen samt en række fine lokale varer og specialiteter - for eksempel håndlavede trævarer og honning fra museets egne bier. 

Vi er altid interesserede i et samarbejde med lokale producenter og kunsthåndværkere. Ring på tlf.nr. 86540175 ved interesse for et samarbejde.

I Caféen kan købes god kaffe og kringle fra Fru Møllers Mølleri. Vi har også is fra Hansens Is og gammeldags bolcher.

Cafeen tilbyder naturligvis at tage sig af traktementet i forbindelse med gruppebesøg eller arrangementer på museet. Dette skal aftales med Cafeen mindst 1 uge i forvejen. Ring til os på tlf.nr. 86540175 for at lave en aftale.
Der kan med fordel bookes bord på forhånd i vores café, da vi har begrænset plads til siddende gæster. 

Corona
Fremvisning af Coronapas

Alle gæster 15 år og opefter skal vise et gyldigt coronapas ved besøg på museet. Du hjælper os ved at have dit Coronapas klar, så går det hurtigere.
Der skal ikke vises Coronapas for at besøge museumsshoppen.

Mundbind i Butik & Café og Billetsalg

Man skal kun bruge mundbind eller visir, når man befinder sig i museumsshoppen og i caféområdet, mundbind er ikke påkrævet i udstillingerne.

Sprit, afstand og sikkerhed

Under besøget vil der være mulighed afspritning af hænder i alle udstillinger og publikumsområder. Der er ekstra rengøring og afspritning af kontaktflader.