Timelønnet kustode søges

Har du brug for et mindre ekstrajob eller studiejob?

Timelønnet kustode søges

Er du serviceminded og interesseret i historie? Og har du brug for et mindre ekstrajob? Så søger Odder Museum en afløser til at supplere vores kustode-team pr. 1.10.2018 t.

Aktivt museum og god arbejdsplads

Odder Museum er et lokalhistorisk museum og en afdeling ved Moesgaard Museum. Du bliver en del af et en god arbejdsplads og et aktivt lokalhistorisk museum, hvor der kommer mange forskellige mennesker i det daglige. Vi arbejder med historie, men har også kunstudstillinger på programmet.

Om jobbet

Som kustode er du museets ansigt udad til og ofte den første publikum møder. Arbejdsopgaverne indebærer åbning og lukning af museet, billetsalg og salg fra vores hyggelige cafe og butik med lejlighedsvis tilberedning og servering af bl.a. kaffe og kringle.

Arbejdstiden vil være mindst 1 weekendvagt pr. måned (ca. 9 timer), en hverdag i ny og næ (fra kl. 12.45-16:15), og med afløsning i ferier/højsæson og helligdage. I juli måned vil der ofte være ekstra timer, da vi har forlænget åbningstid i sommerferien.

Din profil

Du skal være minimum 18 år og din baggrund kan være forskellig. Måske er du studerende eller gået gået på efterløn. I alle tilfælde søger vi en udadvendt, serviceminded, fleksibel, stabil medarbejder som er fortrolig med IT på brugerniveau. Du skal kunne arbejde selvstændigt, og udover dansk skal du som minimum kunne tale engelsk. Du har interesse for historie og kan lide at videreformidle den viden, som du opnår gennem jobbet.

Hvis du er interesseret så send en kort ansøgning med CV og evt. bilag til job@moesgaardmuseum.dk Ansøgningen og bilag skal samles i et dokument med angivelsen ”kustode” i emnefeltet.

Ønsker du mere information om jobbet, ring til Zenia Lizette Korsgaard på tlf.nr. 86 54 01 75 i museets åbningstid.

Løn afhænger af din baggrund, men i udgangspunktet er stillingen på HK-niveau