Aktivitetskalender

Efterår 2019:

Der er tilmelding til alle vore arrangementer med mindre andet er nævnt.

Tilmelding skal ske til Odder Museum på tlf.nr. 86 54 01 75 i museets åbningstid eller på mail: kustode-odder@moesgaardmuseum.dk  

  

 
Ny viden om istidens tunneldale i Odder Kommune

Lørdag den 28. september kl. 13-17 med indlagt kaffepause.
Foredrag med efterfølgende ekskursion.

 

 

 
For børn:
Roelygter, byggrød og fortælling

Tirsdag den 15. oktober 2019 kl. 10–12

Vi skal denne formiddag hygge os med at lave roelygter og prøve at lave byggrød, som man lavede den i gamle dage. Formiddagen afsluttes med vi smager på byggrøden og får saft dertil og samtidig med bliver der fortalt historier.

Ingen tilmelding.


Grævling, ræv, bueskydning, tegning, bål, pandekager og historiefortælling

Onsdag den 16. oktober 2019 kl. 10–13

En formiddag med jagt- og dyretema med masser af aktiviteter, røde kinder og højt humør. Ved bålet vil der være pandekager, saft og historiefortælling.

Ingen tilmelding.

 

På opdagelsestur

Torsdag den 17. oktober 2019 kl. 13–15

Sammen tager vi på opdagelse og undres over hvad vi kan finde af forunderlige ting og historier på en knap 3 km lang, travetur. Vi slutter gåturen af med boller og kakao i museets cafe´.

 

På jagt i mølledammen

I museets åbningstid

Kom og lån fiskenet, bakker, akvarier og oversigt over dyr i søen. Så er I klar til at gå på jagt i mølledammen. Hvor mange forskellige dyr kan I finde?

 

 

Særudstillinger:
Møllen Maler 

16. juni - 29. september 2019

En særudstilling om møllernes historie i Danmark, de mange lokale møller i Hads Herred og livet på Odder Vand- og Dampmølle. Vi sætter fokus på møllerne betydning; det sindrige maskineri og de produkter, der blev lavet i møllerne. Udstillingen er blevet til i forbindelse med åbningen af Odder Vand- og Dampmølle. 

 

Et smykkeeventyr - Helga Exner

25. oktober 2019 - 17. februar 2020

Anledning til udstillingen er, at Helga Exner nu fylder 80 år.
Det ønsker hun at markere med en sidste stor og fantastisk særudstilling. Det kan man godt glæde sig til, for alle, der kender Helga Exner, ved, at selvom hun nu har et langt eventyr med smykkerne bag sig, så er hun stadig en kompromisløs kunstner, der sætter høje standarder for sig selv.