Jul i den gamle mølle

Julestemning til fuld musik fra fredag 17. novmber

Åbning og fuld musik med Oddergarden

Fredag den 17. november åbner vores hyggelige julestue i den gamle Odder Vand og Dampmølle som er pyntet op til jul. Det sker til fuld musik, når Oddergarden traditionen tro, følges med julemanden fra Odder Museum til Torvet hvor byens flotte juletræ bliver tændt. Optoget starter klokken 17:00, men kom gerne i god tid så du kan opleve den nye juleudstilling på museet først.

Ny juleudstilling i den gamle mølle

I hele december kan du nemlig se den nye juleudstilling på 1. sal i Møllen. Her kan I i ro og mag flette julehjerter og lave pynt til juletræet i udstillingen – eller tage det med hjem. Du kan også sætte dig godt til rette og læse højt for de små af de gamle juleeventyr. Tag varmt tøj på for der er køligt i en sådan en gammel mølle, hvor vi stadig mener at nisserne bor på loftet

Opgaveløb og præmier

Børnene kan også prøve vores sjove juleopgaveløb og vinde en lille præmie eller de kan deltage i konkurrencen om at gætte antallet af pebernødder i det store glas i cafeen. Her er præmien en fin Odder Julekalender med små præmier i hver eneste låge.

Smukke julesager i butikken

I vores butik har vi fået nye dejlige julevarer og gaveartikler på hylderne og i cafeen fås varm kakao med flødeskum, så I kan holde varmen. Her er selvfølgelig også kaffe, kringle og andre gode ting.

Vel mødt på Odder Museum til en hyggelig start på julen

Entre til museet koster 50 kroner voksne og er gratis for børn. Der er altid gratis adgang til cafe og butik.