Sikkert besøg på museet

Her er, hvad du skal vide, når du besøger Odder Museum

Her er, hvad du skal vide, når du skal besøge Odder Museum

Fremvisning af coronapas og ID

Det er et krav fra myndighederne, at alle besøgende over 15 år skal fremvise coronapas med dokumentation for vaccine, immunitet eller negativ test, der er under 72 timer gammel. Er du i tvivl om, hvor du finder dit coronapas, så besøg myndighedernes informationsside. Husk derudover også ID, f.eks. sundhedskort, pas eller kørekort.

Sikkerhed frem for alt

Der vil under besøget være mulighed for afspritning af hænder i udstillingerne. Der er ekstra rengøring og afspritning af kontaktflader på museet og særlig fokus på at skabe de sikreste rammer for gæster og personale.

Besøgsantal på Odder Museum

Antallet af gæster i museets forskellige bygninger er begrænset, og der er skiltet i udstillingerne om, hvor mange, der må være i hver rum og om, at gæsterne skal huske at holde afstand. Vi holder øje med antal gæster, og derfor kan der nogle gange være lidt ventetid på at komme ind. Således kan vi være sikre på, at vi overholder vores egne og myndighedernes retningslinjer, og vores besøgende kan føle sig trygge og få en god oplevelse på museet.

Café og butik

Museets butik er åben, men bemærk, at der må være et begrænset antal kunder i butikken på samme tid.

Cafeen er åben for servering både ude og inde, men med begrænsninger på antal.