Finissage på CROSSOVER med Finn Have

Søndag den 26. september 2021 kl. 13-17

Finnissage på Finn Haves kunstudstilling CROSSOVER

Søndag den 26. september 2021 kl. 13-17 med rundvisning kl. 15

Søndag den 26. september er sidste udstillingsdag på kunstudstillingen CROSSOVER. Det markerer Odder Museum ved at være vært ved et glas vin i løbet af eftermiddagen.

Både børn og voksne er velkomne, og børn ifølge med en voksen er velkomne til at tage et af tøjddyrene fra tøjdyrsinstallationen med sig hjem.

Kl. 15 vil kunstneren Finn Have give en sidste rundvisning i udstillingen, hvor han vil vise rundt og fortælle om sine værker og baggrunden for sin inspiration. Herefter vil de solgte malerier blive udleveret. 

I udstillingen CROSSOVER kan man opleve Tanzanias fremmedartede natur og farverige hverdagsscener fra byen Bukoba, alt sammen gengivet i Finn Haves karakteristiske maleriske stil og med blik for detaljer og atmosfære. Det er der kommet en stor og spændende udstilling ud af med godt 100 helt nye værker og installationer – dels malerier fra Tanzania, dels hans overmalede stramajbroderier og endelig flere installationer.
Det er der kommet en række fantastiske værker ud af, og som altid hos Finn Have er der mere under overfladen end det, der lige mødte øjet ved første blik.

 

Praktisk:

Tilmelding: foretrækkes på mail: kustode-odder@moesgaardmuseum.dk eller på tlf. 86540175 i museets åbningstid.