På Opdagelsestur

Onsdag den 14. oktober 2020 kl. 10-12 og kl. 13-15

På opdagelsestur

Onsdag den 14. oktober 2020 kl. 10–12
Onsdag den 14. oktober 2020 kl. 13-15

I efterårsferien har det på Odder Museum været en tradition at afholde arrangement for børn, hvor en trafikdræbt grævling, udstoppede dyr og ikke mindst fascinationen af dyr er temaet for dagen.
Desværre er det ikke muligt at afvikle denne dag med de forholdsregler, der skal taget i forhold til corona-situationen. Derfor har vi i stedet valgt at lave to af vores dejlige opdagelsesture, hvor også dyr og begejstring for dyr er temaet.

Opdagelsestur

Opdagelsesture med Odder Museum er meget populære og har allerede glædet mange børn, forældre og bedsteforældre. Sammen tager vi nemlig på opdagelse og undres over, hvad vi kan finde af forunderlige ting på en ca. 3 km lang travetur. Vi vil helt sikkert få mulighed for at se flere forskellige dyr på turen og høre mange spændende og finurlige historier. Tempoet er afpasset, så også de mindste kan følge med.

Vi starter præcist, så kom i god tid af hensyn til betaling.

Vi slutter gåturen af med en kop kakao tilbage på museet.


OBS: Organiseringen og afviklingen af arrangementet foregår naturligvis efter Corona-forskrifterne. Der er derfor begrænset plads og tilmelding derfor nødvendig.

Praktisk

Tilmelding: på mail kustode-odder@moesgaardmuseum.dk eller på tlf. 86540175 i museets åbningstid, senest tirsdag den 13. september.

Mødested: Odder Museum, Møllevej 3-5, Odder.
Medbring: udetøj og praktisk fodtøj (støvler)
Pris: 50 kr. pr. person.
Opdagelses-rejsefører: Naturvejleder og museumsformidler Ole Sørensen
Alder: fra 4 år