Kan det betale sig med kommunalvalg?

Roger Buch holder foredrag i Odder tirsdag den 2. november 2021 kl. 19:00.

Kan det betale sig med kommunalvalg?

Den 16. november er der kommunalvalg i alle landets 98 kommuner. Som altid er der stor opmærksomhed på hvem der stiller op, hvor stor valgdeltagelsen bliver, og ikke mindst på selve valgresultatet, som afgør hvem, der kan bære borgmesterkæderne i de kommende fire år. 

Ved et foredrag tirsdag den 2. november vil kommunalforsker Roger Buch sætte fokus på de lokale demokratier.

"Er der overhovedet en fremtid for lokalt selvstyre? Er det ikke vigtigere hvad der sker på Christiansborg? Og hvem vinder valget?" vil være nogle af de spørgsmål, som Roger Buch vil give svar på i løbet af aftenen, hvor han også vil give sit bud på de økonomiske fremtidsudsigter for kommunerne frem mod 2025.

Roger Buch er kommunalforsker ved ved DMJX Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i Aarhus, og han er en af landets mest brugte eksperter om kommunalpolitik, partier og valg. Han er forfatter til en række bøger, bl.a. bogen ”Den vigtigste politik” om kommunalvalg og kommunalpolitik.

Tilmelding til museet

Der er et begrænset antal pladser, hvorfor der kræves tilmelding til museet i åbningstiden på tlf: 86540175 eller på mail til info@oddermuseumsogarkivforening.dk

Det er Odder Museums- og Arkivforening, der står som arrangør af foredragsaftenen, som er gratis for foreningens medlemmer, mens ikke-medlemmer skal betale 50 kr. i entré. I pausen serverer foreningen et glas vin.  

Tilmelding senest søndag den 31. oktober. 

Foredraget finder sted kl. 19.00 i udstillingsbygningen på Odder Museum, Møllevej 3-5.