I Godt Selskab

Kan nu købes på museet

Årsskriftet
I Godt Selskab 2020

Nu er den til salg på museet!


I Godt Selskab 2020 – om livet i Hads Herred før og nu

Så er årsskriftet kommet fra trykkeren. Og endnu engang har der været masser af stof at tage fat på, masser af skribenter og forhåbentlig masser af læsere.

2020 har været og er stadigvæk et specielt år. Det er alle vist enige i.
Det syntes vi også skulle markeres her i skriftet. Derfor er der flere artikler, der tager udgangspunkt i, hvad der er foregået på Odderegnen i år. Det nye ord ”Coronatid” fandt vej til adskillige artikler, og både Årets Gang og Lars Aarø’s fotografiske dokumentation fortæller om tiden.
Der har også været andre store begivenheder i år. Odder Kommune har 50-års jubilæum, vi skulle fejre 100-året for genforeningen med Sønderjylland, og også 75-året for befrielsen blev markeret.

Det og meget andet kan I læse om i årets udgave.
For vi har stadig den oprindelige idé med skriftet – det skal handle om livet før og nu på Odderegnen. Derfor kan I blandt andet også læse om gaden Slippen, om myterne om spedalskhed, om årets kunstner Ole Grøn, om foreninger og virksomheder og som altid erindringer.

Artiklerne er skrevet af vores faste skribenter samt hvert år også med nye fortællere. Vi har mange trofaste læsere, og vi er glade for, at I hvert år har lyst til at købe det nye nummer, når det udkommer. Heldigvis kommer der også altid nye læsere til, og dem er vi mindst lige så glade for.

Der er en række virksomheder og foreninger, som støtter årsskriftet. Og så er det fantastisk, at de mange frivillige vederlagsfrit arbejder med på skriftet. Uden denne hjælp kunne vi ikke skabe det årsskrift og det overskud, som hvert år går til museets og arkivets arbejde med at bevare og formidle vores lokale historie.

I håb om, at også denne udgave af vores årsskrift vil give jer læsere nogle hyggelige timer, ønsker vi, at I må føle jer I GODT SELSKAB.


Hæftet kan købes på Odder Museum samt i flere forretninger i kommunen.
Prisen er på 160 kr. Tidligere årgange kan også købes på museet.