Gule ærter og fortælling på Himmel & Hav

Torsdag den 27. februar 2020 kl. 18-21

Gule ærter og fortælling på Restaurant Himmel og Hav

Torsdag den 27. februar 2020 kl. 18-21


Vinter og gule ærter

Vinteren er snart forbi, hvis vi skal følge kalenderen. De fleste vil vel kalde gule ærter for vintermad. Men denne aften på Himmel og Hav vil vi alligevel hygge os med gule ærter for dels at markere, at vinteren snart er ovre, men også en sidste mulighed for at få denne dejlige spise, før foråret rigtig banker på døren! Og gule ærter er en gammel dansk ret, som man har spist igennem flere tusind år. Faktisk er ærter sammen med kål den ældste grøntsag, der har eksisteret i Danmark.

Med fortælling

De gule ærter skal dog ikke stå alene, de garneres med fortællinger af naturvejleder og museumsformidler Ole Sørensen fra Odder Museum. Ole vil fortælle om opvæksten i Lyngby på Djursland på en telefoncentral i en lille landsby og den efterfølgende ”rejse” til et arbejde som naturvejleder på Odder Museum – et arbejde som bød på afsked med en god fast stilling på Hou Maritime Idrætsefterskole med et skifte til en usikker projektansættelse på et museum.
Velkommen til en fortælleaften med spændende og finurlige beretninger og anekdoter, så mon ikke I kommer til at høre om ”AnneBetteFrederik”, ”BørgeLise”, ”Trumfen” og ”BetteLeif” – tror ikke I slipper for et godt grin!

Spisningen starter kl. 18, fortællingen ca. kl. 19.30.

Glæd jer til en dejlig aften på Himmel og Hav med gule ærter og fortælling.

Praktisk

Pris: 165 kr.
Tilmelding: https: http://himmeloghav.bio/selskaber-reservationer/
Fortæller: naturvejleder og museumsformidler Ole Sørensen, Moesgaard Museum, afdeling Odder Museum