Rathlousdal og udstillingen Forankring

Søndag den 6. marts kl. 13.30 - 15.30

Forankring – en søndag om Rathlousdal.

Søndag d. 6. marts kl. 13.30-15.30

Tag på en kort tur – se stedet - og hør kunstneren fortælle på museet

Flere af kunstnerne i museets særudstilling ”Forankring” har taget udgangspunkt i bestemte lokalhistoriske steder på Odderegnen. Vi besøger et af stederne, denne søndag Rathlousdal, og hører en halv times fortælling om historierne på det sted, kunstneren har taget udgangspunkt i. Derefter kører vi ind på museet, hvor kunstneren Inka Sigel fortæller om sine kunstværker og sin inspiration, sine tanker og valg.

Bagefter har man mulighed for at slutte af i cafeen med kaffe og kage.

Denne søndag fokuserer vi på herregården Rathlousdal. På den gamle gårdsplads vil vi fortælle brudstykker af godsets lange og spændende historie, om et par af godsets ejere og om mindesmærker på stedet. Når vi kommer ind på museet, kan I møde kunstneren Inka Sigel, der har ladet sig inspirere af herregården, dens liv og dens omgivelser i sine kunstværker. Her vil hun fortælle om sine tanker og sin kunst.

Mødested: Rathlousdalvej/Kongshusvej. Vi kan parkere ved de gamle røde trælader.

Pris: 100 kr. inkl. entré til museet.

Tilmelding: mail: kustode-odder@moesgaardmuseum.dk eller tlf.: 86 54 01 75 i museets åbningstid.