Sjov og lærerig workshop om farver

Søndag den 9. oktober kl. 13-14:30

Sidste farve-lab med gæstekunstner

Velkommen til Farve-laboratoriet! Kom og vær med til at eksperimentere med farver i en række sjove og lærerige workshops - denne søndag med en dygtig gæstekunstner.

Vi har alle prøvet at lege med farver, men hvad er det egentligt, der sker i møderne mellem farver? Hvordan kan én farve f.eks. være med til at ændre på, hvordan vi ser en helt anden farve? Kom med, når kunstneren demonstrerer, hvorfor ”rød” ikke bare er ”rød” og viser, hvordan farver ikke bare eksisterer ude i verden, men også særligt lever indeni os selv!

Oplev farvernes foranderlighed i praksis

Kunstneren Bodil Nielsen, har om nogen eksperimenteret med farver, hvilket man tydeligt kan se i hendes aktuelle særudstilling.

I laboratoriet kommer deltagerne i godt selskab med en dygtig gæstekunstner til at arbejde med farvede papirark, saks og lim i museets glasgang, hvor lyset er perfekt. Her vil der blive introduceret til at se på farvevirkninger, og deltagerne vil få en meget konkret, sjov og praktisk erfaring med, hvad farver er for nogle foranderlige størrelser.

Praktisk

Arrangementerne er for børn i skolealderen, unge og voksne. I er meget velkomne både som familier, grupper eller hver for sig.

Aktiviteten kræver ingen kunstneriske forudsætninger. Det er for alle, som er nysgerrige på at opleve, hvordan farver påvirker hinanden og os selv i praksis.  

Arrangementet er gratis ud over almindelig entre. Tilmelding sker ved ankomst til museet.