KulturHub Odder - En aften med sange, fortællinger og samtaler

Fredag den 8. marts kl. 19-21.30

KulturHub Odder

Under mottoet "Hverdagskultur med kvalitet" arrangerer foreningen KulturHub Odder en bred vifte af kulturaktiviteter og arbejder for at styrke interessen for kulturen i Odder Kommune.

Denne aften besøger de museet sammen med to britiske og en dansk folkemusiker.

Sange og samtaler

KulturHub Odder vil skabe en unik og intim musikaften i foredragssalen på Odder Museum. Det sker når de tre musikere hver især fortælle historier om deres sange, inden de synger hver deres sang og giver stafetten videre til den næste.

Tilhørerne kommer til at sidde i en halvcirkel tæt på musikerne, der også sidder sammen, så der skabes en intim og hyggelig atmosfære. Små fortællinger eller storytelling er en del af de tre musikeres optræden, ligesom deres sange ofte rummer en historie i sig selv.

Bag den anderledes koncert står den Odder-boende professionelle, britiske trommeslager Tim Heymerdinger sammen med foreningen. Tim er trommeslager i bandet The Little Unsaid i England.

To britiske og en dansk folkemusiker

De deltagende musikere er:  Amit Dattani der spiller country blues and roots musik, dreamfolk-musikeren Chris Cleverley og den danske protestsanger Gudmund Auring.

Du kan læse mere om arrangemente og de tre musikerne på KulturHub Odders hjemmeside, hvorfra der også er link til billetsalget.

Arrangementet finder sted på Odder Museum i udstillingsbygningen