Gåtur fra Moesgaard Museum til Odder Museum

Søndag den 22. september 2019 kl. 10

Gåture rykker!

For ikke så længe siden arrangerede Henrik Mikkelsen fra Rønde Den Store Vandring fra Moesgaard Museum til Kalø Vig - en tur på over 40 kilometer. Det blev en overvældende succes med omkring 900 deltagere. Henrik brænder for at få folk op af stolen og ud i naturen, og det budskab er han rigtig godt til at få ud over rampen.

På søndag går det løs igen. Denne gang går turen fra Moesgaard Museum til Odder Museum (ca. 21 kilometer) og med naturvejleder Ole Sørensen fra Odder Museum som formidler undervejs.

Der er pit stop i Norsminde med mulighed for køb af fiskefrikadeller, og i Odder byder borgmester Uffe Jensen velkommen (mellem kl. 15 og 16) med kaffe ved museet. Her kan du også købe et stykke kage og vand.

Det hele foregår via Henriks facebook side, klik her

Bortset fra eventuelle deller og kage eller vand er arrangementet gratis, og du kan bare møde op lidt i 10 på grus-P-pladsen nedenfor Moesgaard Museum eller tilmelde dig begivenheden på Henriks fb: Gå-tur fra Moesgaard Museum til Odder Museum.

PS: Der er allerede tæt på 300 tilmeldte! 

Praktisk

Skulle du ikke lige være på fb, så skriver Henrik Mikkelsen:

Vi byder velkommen kl. 10 på grus-P-pladsen nedenfor Moesgaard; så kom i god tid!

2 lækre fiskedeller fra Norsminde Fiskehus - som hapsere (UDEN brød og remo!!) Venligst indbetal kr. 30 til mig på MobilPay: 2245 3208 INDEN fredag morgen kl. 07.00: SKRIV: Deller. Så fikser jeg bestilling!

HUSK væske. Minimum 1 ltr. - vi kan fylde op ved Norsminde.

Odder Kommune er vært ved en kop kaffe, når vi ankommer til Odder Museum 🙏 

I kan købe kage ved Odder Museum for kr. 20,- og 🥤 for kr. 10,- 

Selvom der er deller på halvvejen og kage i mål, så hav nogle snacks med. Banan, æble, myslibar, chokolade, rugbrødshapser er gode ting. Vi bruger meget energi, når vi går i naturen.

HUSK tøj til vejret. Der ser godt ud lige nu 😎. Måske tør T-shirt til kaffetid i Odder. Varm trøje et must!

>> Turen er 20-21 km. lang.
>> OBS: Vi går langsomt og nogenlunde samlet til Norsminde.
>> Gå i dit eget tempo til Odder Museum, hvor gode folk venter!!

Naturvejleder Ole Sørensen fra Odder/Moesgaard Museum fortæller sande historier v. Moesgaard OG ved Norsminde. Så hav tålmod; dette er en oplevelses, hygge og "bliv-lidt-klogere" tur!!

Vi SES. Vi glæder os!!