Arkivernes dag

Lørdag den 11. november 2017 kl. 13 - 16

Arkivernes dag

Lørdag d. 11. november 2017 kl. 13-16


Åbent hus på Odder Lokalhistoriske Arkiv

Denne dag er der en ekstra mulighed for at besøg arkivet, møde medarbejderne og finde jeres historie – her vil være grobund for at gøre et kup til det store bogudsalg – her er vi logget ind på Danmarks største fotoalbum: arkiv.dk – og her vil årets udgave af I Godt Selskab forhåbentlig være på gaden.

Alle kan finde en historie på lokalarkivet

På Arkivernes Dag d. 11. nov. er der åbent hus på arkiver i hele Danmark. Det gælder også det lokalhistoriske arkiv i Odder. Her er der mulighed for at se noget af alt det spændende materiale, vi har om egnen og dens historie, om beboere og landsbyer, huse og gårde og om store og små begivenheder. På arkivet findes lokale aviser, folketællinger, kort og masser af flotte gamle fotografier samt originale arkivalier fra f.eks. virksomheder og foreninger.


Hjælp tilbydes

Der er mulighed for at få hjælp af arkivets medarbejdere til at finde historien om din familie, dit hus, by eller noget helt andet. Det er bare med at være nysgerrig, komme indenfor og spørge. Vi kan også hjælpe med søgninger i ”Danmarks største Fotoalbum” - Arkiv.dk.


Bogudsalg og årsskriftet I Godt Selskab

På Arkivernes Dag bliver der, tradition tro, et stort udsalg af lokalhistoriske bøger – nye og brugte. Desuden har vi i år flere generelle historiske bøger til salg. Desuden plakater, postkort m.v. Så her er fin mulighed for at gøre en god handel eller for at købe julegaven.
Og for dem, der ikke kan vente længere, så er dette års udgave af årsskriftet I Godt Selskab lige kommet fra trykkeriet!


Praktisk

Sted: Odder Museum, Møllevej 3-5 i stuehuset, og der er gratis adgang til arkivet.
Hele eftermiddagen vil der være mulighed for at købe kaffe og kage i museets café.